3 ijzersterke films die je nu op Netflix moet kijken

3 ijzersterke films die je nu op Netflix moet kijken

Een goede film vanavond? Zet een van deze drie op als je die nog niet hebt gezien.

Er staan de nodige toppers op Netflix. Hieronder drie niet te missen films die je gewoon gezien moet hebben. Of denk jij daar anders over?

Lion

Regie: Garth Davis | Hoofdrollen: Dev Patel, Rooney Mara, David Wenham, Nicole Kidman, Abhishek Bharate, Divian Ladwa, Priyanka Bose | Kijk nu



Een vijfjarige Indiase jongen raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft veel uitdagingen, voordat hij geadopteerd wordt door een Australisch echtpaar. 25 jaar later gaat hij op zoek naar zijn verloren familie.

Joker

Regie: Todd Phillips | Hoofdrollen: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen | Kijk nu



De jaren 80. Een clown, Arthur Fleck genaamd, voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig, en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot schurk, beter bekend als 'de Joker'. Iemand die kickt op haat en het creëren van chaos.

13th

Regie: Ava DuVernay | Hoofdrol: Verenigde Staten | Kijk nu



Met 13th keert Ava DuVernay terug naar de documentaire, en werpt haar blik wederom op een onderbelicht aspect van de zwarte Amerikaanse ervaring: het massale gevangenschap van gekleurde Amerikanen en de gevolgen voor hun gemeenschappen daarvan.

NieuwsFilm

meest populair