Fans worden gek na lekken trailer 'Spider-Man: No Way Home'

Fans worden gek na lekken trailer 'Spider-Man: No Way Home'

Veel nieuwe details over de volgende Spider-Man solofilm in het MCU.

Later vandaag moet de eerste trailer voor de Marvel-film Spider-Man: No Way Home verschijnen. Naar het voorproefje op de derde solofilm met Tom Hollands Peter Parker wordt al maanden reikhalzend uitgekeken. Hieronder een aantal details over de gelekte beelden.

De lek kwam in de vorm van een heel kleine weergave op een mobiele telefoon. Later vandaag tijdens CinemaCon zal Sony Pictures de trailer officieel vrijgeven, maar dat hield de studio niet tegen om de gelekte versie zoveel als mogelijk te laten verwijderen. Daarom plaatsen wij de beelden niet.

Nieuwe details over schurken
Zoals te verwachten zien we in de beelden vooral Peter Parker a.k.a. Spider-Man. Ook Doctor Strange van Benedict Cumberbatch en zijn magie hebben een groot aandeel in de trailer. Maar we krijgen meer te zien.

Zo wordt duidelijk dat er (minimaal) drie schurken in No Way Home zitten, met Doc Ock / Dr. Otto Octavius van Alfred Molina uit Spider-Man 2 (2004), Max Dillon / Electro van Jamie Foxx uit The Amazing Spider-Man 2 (2014) en - de grootste verrassing - Norman Osborn / Green Goblin van Willem Dafoe uit Spider-Man (2002).

Overigens zou het gaan om een vroege versie van de trailer, aangezien er bepaalde visuele effecten nog niet zijn afgerond. In beelden was de naam van Wassila Lmouaci te zien. Hij is een VFX-artist die eerder aan Thor: Ragnarok werkte. Het hoeft uiteraard niet te zijn dat Lmouaci de trailer lekte.

Vanmiddag de officiële trailer!
De fans laten online weten hyped te zijn en helemaal klaar te zijn voor de officiële trailer, vermoedelijk vanmiddag tussen 15.00 uur en 18.00 uur morgenochtend online. No Way Home van opnieuw regisseur Jon Watts staat gepland voor 17 december dit jaar.



NieuwsFilm

meest populair