'Tenet'-ster kan het einde van de film aan niemand uitleggen

'Tenet'-ster kan het einde van de film aan niemand uitleggen

John David Washington doet alsof hij het einde van Tenet vergeten is.

In plaats van dat 'ie probeert het uit te leggen aan mensen, doet acteur John David Washington alsof hij vergeten is hoe het einde van Tenet er uit zag.

De film was een van de eerste releases in de bioscoop sinds de coronapandemie begon en kreeg op dringend verzoek van Christopher Nolan een exclusieve bioscooprelease. Wereldwijd leverde 'ie een teleurstellende 363,7 miljoen dollar op.

Het einde begrijpen
Washington speelt de rol van de Protagonist, een geheim agent die gerekruteerd wordt door een mysterieuze organisatie die Tenet heet. Met behulp van de andere agent Neil, moet de Protagonist gebruik maken van een complexe methode van tijdmanipulatie (inversie genaamd in de film) om de Derde Wereldoorlog te voorkomen.

Lang niet iedereen vond het einde van de film echt logisch of te begrijpen. In plaats van dat uit te leggen aan mensen, doet de acteur gewoon alsof hij het allemaal vergeten is:

"Ik heb de luxe van tijd en kan daarom zeggen: 'Oh ja weet je, dat ben ik vergeten. Je had het mij een paar maanden geleden moeten vragen. Ik ben het echt vergeten en verder gegaan,'" vertelde de acteur.

NieuwsFilm

meest populair