Uwe Boll blijft games verfilmen

Hoewel elke gameverfilming van zijn hand hopeloos geflopt is, denk maar aan House of the Dead, Alone in the Dark en Bloodrayne, blijft Uwe Boll vrolijk verder regisseren. Alleen al dit en volgend jaar moeten 5 nieuwe films verschijnen.

Uwe zoekt momenteel nog een distribiteur voor zijn reeds afgewerkte fantasy-epos In The Name Of The King: A Dungeon Siege Tale (alhier de trailer) met ondermeer Jonathan Rhys Davies (Gimli uit The Lord of The Rings), Jason Statham (Snatch) Ray Liotta (Goodfellas), Mathew Lillard (Scream) en Kristanna Loken (Terminator 3).

Intussen is de man ook nog volop bezig met de verfilming van Postal (alhier een voorsmaakje) en een vervolg op zowel Bloodrayne als Alone In The Dark. Onlangs werd hij door Ubisoft benaderd om een film over de first person shooter Far Cry te maken, om zo de franchise in leven te houden. Een release is gepland voor volgend jaar.

Hoewel Uwe zijn films door critici beschouwd worden als cinematografische dieptepunten, blijven zijn DVD's miljoenen exemplaren verkopen.



NieuwsFilm

meest populair