Trailer 'Welcome to Blumhouse': vier nieuwe horrorfilms op Prime Video

Trailer 'Welcome to Blumhouse': vier nieuwe horrorfilms op Prime Video

Weer een nieuwe reeks Blumhouse-films op de streamingdienst van Amazon.

Alweer even geleden verschenen op Prime Video vier horrorfilms van Blumhouse Productions. Klaarblijkelijk beviel de samenwerking zo goed dat er binnenkort nog een viertal titels van de succesvolle productiemaatschappij exclusief op de streamingdienst van Amazon komen te staan.

Onder de noemer Welcome to the Blumhouse verschijnen de vier films Bingo Hell, Black as Night, Madres en The Manor op de streamingdienst. Hieronder de beschrijvingen:

>> In Bingo Hell probeert een bejaarde de bewoners van een lage-inkomensgemeenschap te beschermen als zij worden bedreigd door een duister figuur.

>> In Black as Night laat een inventief tienermeisje haar kindertijd achter zich wanneer ze de strijd aangaat met een groep dodelijke vampiers.

>> In Madres verhuist een jong Mexicaans-Amerikaans koppel naar een klein stadje in het Californië in de jaren 70. Daar vinden ze een gruwelijke talisman en een doos met de bezittingen van de vorige bewoners en die leiden hen naar een vreemde en angstaanjagende waarheid.

>> In The Manor aast een kwaadaardige kracht op de bewoners van een slaperig verzorgingstehuis. Het personage Judith Albright lijkt er alleen voor te staan in de benaderde situatie.

In oktober op Prime Video
De eerste twee films staan op 1 oktober online en de andere twee volgen op 8 oktober. Hieronder zie je de eerste trailer.



NieuwsFilm

meest populair