Batman-schurk Bane krijgt een rol op HBO Max

Batman-schurk Bane krijgt een rol op HBO Max

Ook Bane komt er op te staan.

Het DC Extended Universe blijft maar groeien, met name doordat filmstudio Warner Bros. exclusief films en series laat maken voor streamingdienst HBO max. Die worden dan in aanvulling op de producties voor in de bioscoop gemaakt.

Nu meldt Grace Randolph, die vaak best prima bronnen heeft en daarmee ook regelmatig goed zit met haar scoops, dat de iconische Batman-schurk Bane te zien zal zijn in een film of serie op HBO Max.

Bane is te zien
Randolph kwam met het nieuws op Twitter. Ze meldde dat de schurk geen eigen film of serie krijgt, maar dat hij onderdeel zal zijn van een andere productie voor op de streamingdienst.

Er is geen indicatie van welke serie die precies wordt. Maar de kans lijkt groot dat het om een nieuw project gaat - en dus niet om bijvoorbeeld een van de DC-series die al in de maak zijn zoals Titans, Doom Patrol of Batwoman.

Een van de mogelijkheden zou de serie kunnen zijn die als spin-off wordt ontwikkeld van The Batman. Die film komt uit in maart 2022 en de serie moet ergens daarna volgen. Daarin zien we de corrupte Gotham-politie en leren we meer over het beginjaar van Batman.



NieuwsFilm

meest populair