Waarom Bradley Cooper vreemde e-mails stuurt naar Michael Keaton

Waarom Bradley Cooper vreemde e-mails stuurt naar Michael Keaton

Michael Keaton zal deze hilarische ervaring met zijn 'zadelmaker' nooit vergeten.

Michael Keaton vindt het heerlijk om af en toe een rondje paard te rijden. Hij besloot onlangs zichzelf te trakteren op een op maat gemaakt zadel. Deze wens vormde het begin van een bijzondere mailwisseling.

Keaton wilde namelijk een zadel bestellen bij zadelmaker Cash Cooper, maar mailde in plaats daarvan naar een andere Cooper (je kunt waarschijnlijk al raden wie), zonder dat hij dit door had. Het resultaat? Een moeizaam - maar stiekem hilarisch - bestelproces.

De acteur snapte maar niks van de vreemde reacties van de 'zadelmaker'. Ook vond hij het opvallend dat het soms lang duurde voordat hij een reactie kreeg.

Op een gegeven moment werd het Keaton duidelijk dat er toch iets niet helemaal klopte. Hij besloot maar eens te controleren naar wie hij de mails had verstuurd.

"Toen ontdekte ik dat ik de hele tijd al aan het mailen was met Bradley Cooper. Hij moet geen idee hebben gehad waar ik het allemaal over had," onthult hij.

Gelukkig konden beide acteurs erg lachen om hun bijzondere mailwisseling. "Bradley zei dat hij het zolang mogelijk probeerde vol te houden om mee te spelen, maar op een gegeven moment ook niet meer wist wat hij moest schrijven omdat het te specifiek werd," aldus Keaton.

NieuwsFilm

meest populair