Rita Ora in doorschijnende visnet op Insta-foto's

Rita Ora in doorschijnende visnet op Insta-foto's

De actrice / zangeres gaat er helemaal voor.

Voor wie Rita Ora volgt op Instagram weet dat ze er niet vies van is om zo nu en dan wat spannende foto's van zichzelf te delen. De actrice uit onder meer de drie Fifty Shades-films zien we dit keer in een onthullend en glinsterend visnet-outfit.

Het lijkt er een beetje op dat de coronasituatie de acteerambities van Rita op een lager pitje heeft gezet. De afgelopen tijd dook ze op de verfilming Pokémon: Detective Pikachu (2019) en Martin Owens Twist (2021), maar er verschijnen al geruime tijd geen nieuwe projecten meer op haar IMDb-pagina.

Wel staat op die pagina nog altijd de fantasyfilm Wonderwell met ook wijlen Carrie Fisher op 'completed', maar van een release lijkt het voorlopig niet te komen. De film volgt het figuur Violet, een naïef en nieuwsgierig 12-jarig meisje, op een spannende reis die haar wereld voor altijd verandert.

In visnet op Insta
Rita deelde op Insta vier opvallende foto's met haar 16 miljoen volgers. We zien haar in een soort van glinsterend visnet-outfit. Het lijkt erop dat het foto's voor een nieuwe videoclip zijn. Ze verwijst namelijk naar het nummer Seaside dat net is uitgekomen.


Zien hoe de 30 jarige Rita Ora eruit ziet in haar visnet? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair