'Last Night in Soho' van 'Baby Driver'-regisseur Edgar Wright is een acid trip

'Last Night in Soho' van 'Baby Driver'-regisseur Edgar Wright is een acid trip

Edgar Wright komt weer met een speciaal project.

Actrice Anya Taylor-Joy heeft de hoofdrol in de nieuwe thriller van Edgar Wright, Last Night in Soho. Tijdens een nieuw interview vertelde ze dat de productie wat haar betreft een heuse "acid trip" is.

De film werd meermaals uitgesteld, maar staat nu gepland voor release op 29 oktober. Het is de eerste nieuwe film van Wright, sinds hij in 2017 met Baby Driver zijn grootste succes tot dan toe boekte.

Last Night in Soho
De film Last Night in Soho speelt zich, zoals je kan verwachten, af in het Soho-district van Londen. Maar met een heerlijke twist. Het personage Eloise (Thomasin McKenzie) raakt namelijk los van de tijd en maakt een oversteek naar Sandy, het personage van Taylor-Joy, een zangeres en modeicoon uit de jaren zestig.

Hoewel ze weinig duidelijkheid gaf over waar de film nou echt over gaat, vertelt Taylor-Joy wel dat het "een goed geregisseerde acid trip" is.

"Onze versie van Londen laat je het dunne lijntje zien tussen downtown, waar al je dromen uitkomen, en de nachtmerrie waar je maar met moeite uit kan komen," vertelde ze.

"We hebben allemaal momenten gehad, dat we iemand ontmoet hebben en dachten: 'Oh, deze geweldige persoon is heel vriendelijk en we hebben echt een klik. En dan denk je zeven uur later: 'oh god, deze persoon is verschrikkelijk en ik wil niet langer in deze situatie zitten'."

NieuwsFilm

meest populair