Nieuwe Netflix-hit flink aangepakt

Nieuwe Netflix-hit flink aangepakt

Het publiek stemt flink op de film af, maar wordt ook teleurgesteld.

Als je op Netflix inlogt, dan zie je al snel welke films en series er goed bekeken worden op de streamingdienst. Op de eerste stek staat op dit moment de romantische komedie He's All That. Het blijkt dat de film erg matig wordt ontvangen door de critici, maar ook het publiek.

De romkom He's All That komt van regisseur Mark Waters, bekend van de Disney+ film Magic Camp uit 2020. Het betreft een remake van She's All That uit 1999 met Freddie Prinze Jr. en Rachael Leigh Cook. De belangrijkste rollen zijn dit keer voor Addison Rae en Tanner Buchanan.

He's All That: zwak ontvangst
Op Rotten Tomatoes staat de romkom op het moment van schrijven op een zeer zwakke 32 procent na 37 recensies, met een 3.90 / 10 als gemiddelde beoordeling. Nu is het zo dat romkom wel vaker zwak scoren bij de critici. Dit keer is het publiek ook zwaar teleurgesteld, gezien de 32% (2.1 / 5) publieksscore.

De critics consensus luidt als volgt "He's All That wordt gehinderd door een gebrek aan chemie tussen de sterren en schiet tekort in tal van mogelijkheden om het 'gender-swapped' bronmateriaal te verbeteren."



In He's All That neemt Influencer Padgett Sawyer (Rae) de uitdaging aan om de antisociale Cameron Kweller (Buchanan) tot koning van het eindejaarsbal te kronen. Het wordt allemaal wat gecompliceerder wanneer ze gevoelens voor hem begint te ontwikkelen.

NieuwsFilm

meest populair