3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Big Short (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam McKay | Cast: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, e.a.
Hedgefondsmanager Michael Burry ziet samen met de even sluwe en opportunistische bankier Jared Vennett en investeerder Mark Baum de Amerikaanse beurscrash aankomen vanwege scheurtjes in de huizenmarkt. Ze besluiten daarom in te zetten tegen de banken en worden zo in één klap stinkend rijk.

I, Tonya (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, e.a.
Kunstschaatsster Tonya Harding staat al heel haar leven op het ijs. Ze wordt uiteindelijk de eerste vrouw die een drievoudige axel weet te springen. Een ongekende prestatie, die later wordt overschaduwd door een groot schandaal wanneer Harding wordt verdacht van het laten uitschakelen van haar concurrente.

It Chapter Two (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andy Muschietti | Cast: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Skarsgård, e.a.
27 jaar geleden wist de Losers Club de rondmoordende clown Pennywise te verslaan, maar nu is hij opnieuw ontwaakt om zich te voeden. De oud-vrienden besluiten na een telefoontje van een achterblijver terug te keren naar Derry om het rustieke plaatsje nu definitief van het kwaad te ontdoen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair