Maakt 'Spider-Man: No Way Home' helden van vroegere schurken?

Maakt 'Spider-Man: No Way Home' helden van vroegere schurken?

Krijgt Tom Hollands Spider-Man hulp uit onverwachte hoek?

De eerste teaser voor Spider-Man: No Way Home trok enorm veel aandacht, zoveel zelfs dat de trailer beter bekeken werd dan die voor Avengers: Endgame in de eerste 24 uur na release.

Fans van Marvel waren vooral blij om de schurk Doc Ock voor het eerst in jaren weer te zien. En de trailer bevatte hints naar personages als Electro, Green Goblin, Lizard en de Sandman. Daarmee zijn zowat alle iconische schurken uit Spider-Man films wel te zien, met uitzondering van Venom.

Helden of toch schurken?
Een trailer die zoveel bekeken wordt als deze, trekt onherroepelijk heel veel fans met hun eigen theorieën. Zo gaat de theorie rond dat Doctor Strange zomaar eens de slechterik zou kunnen zijn. En gespeculeerd wordt dat een paar van de terugkerende schurken, aan de kant van Peter Parker staan.

Er wordt vooral verwezen naar Doc Ock en de Sandman. Beiden eindigden hun tijd met Spider-Man anders dan hoe ze begonnen, namelijk minder vijandig. De theorie is dat deze personages ook nu Spider-Man gaan helpen, in plaats van hem bestrijden.

De manier waarop Doc Ock zijn voormalig vijand begroet, klinkt ook niet per se heel slecht. Wellicht zelfs dat hij Spider-man juist bij komt staan in zijn strijd tegen een nog niet aangekondigde slechterik? Ook wijzen fans op de wolk van zand die je ziet als er bliksem te zien is in de trailer.

Die wolk zou voortkomen uit de krachten van Sandman, die nooit echt een slechterik wilde zijn en juist voor zijn kind wilde zorgen. Helpt hij hier Spider-Man vechten tegen Electro?



NieuwsFilm

meest populair