'Spider-Man'-actrice Zendaya laat zich uit over hoofdrol in 'Kill Bill 3'

'Spider-Man'-actrice Zendaya laat zich uit over hoofdrol in 'Kill Bill 3'

Ze wordt gezien als een ideale kandidaat.

We hebben nog heel wat Zendaya te gaan in 2021. De jonge actrice speelt namelijk belangrijke rollen in de blockbusters Dune en Spider-Man: No Way Home. Een andere grote film waarmee ze al een tijdje in verband wordt gebracht is Kill Bill 3.

Of de film wel of niet door Quentin Tarantino gemaakt gaat worden, valt nog te bezien. Zendaya heeft echter ook van de geruchten gehoord dat ze als een ideale kandidaat wordt gezien voor het vervolg op Kill Bill: Volume 1 en Kill Bill: Volume 2 uit 2003 en 2004.

Wat vindt Zendaya van Kill Bill 3?
In Kill Bill: Volume 3 zou de dochter van Vernita Green (Vivica A. Fox) te zien moeten zijn. Zij zag hoe Uma Thurmans Beatrix Kiddo haar moeder doodt. Fox gaf verleden jaar aan dat ze Zendaya graag ziet als de dochter van haar personage.

In gesprek met Empire Magazine ging de actrice in op het idee om in Kill Bill 3 te spelen. "Dat heb ik gezien," zei Zendaya. "Ik was heel vereerd dat ze dat zei. Natuurlijk is ze ongelooflijk en ik ben erg gevleid dat ze aan me denkt. Maar, weet je, het is maar een idee. Het internet pakt dat soort dingen op en gaat ermee aan de haal."

Tarantino zou mogelijk werken aan de derde film, al valt daar eigenlijk maar weinig duidelijkheid over te geven. QT zou zomaar nog maar één film kunnen gaan maken en als dat zo is dan lijkt Kill Bill 3 niet de meest logische keuze.

NieuwsFilm

meest populair