Opgespoten en superfanatieke Madonna probeert haar 'familie overhoop te schieten' met lasergamen

Opgespoten en superfanatieke Madonna probeert haar 'familie overhoop te schieten' met lasergamen

Een gezellig uitje.

Madonna houdt wel van een potje lasergame. Dat laat de koningin van de popmuziek zien in een nieuwe, spontane video op Instagram.

Hoewel Madonna het hartstikke druk heeft als wereldberoemde artiest, maakt zij altijd tijd om leuke activiteiten te ondernemen met haar gezin. Dit weekend ging ze gezellig lasergamen met haar kinderen en haar 27-jarige vriendje Ahlamalik Williams.

En net zoals bij zoveel momenten in haar leven, liet ze dit uitje ook professioneel op beeld vastleggen. De video van Madonna's Instagram-pagina, waarin het er behoorlijk fanatiek aan toegaat, is hieronder te bekijken.



Aanstootgevend
Onder de video staan een hoop positieve reacties van haar fans. Zij vinden het hartstikke leuk om te zien dat Madonna zoveel energie uitstraalt en zoveel lol heeft met haar gezien.

Toch staan er ook enkele zure comments onder. Zo vindt iemand het gebruik van pistolen behoorlijk aanstootgevend, ook al gaat om een onschuldig potje lasergame.

"Het gebruiken van pistolen voor een spelletje is bizar. Je lijkt totaal losgerukt van de realiteit. Dit is ontzettend ongepast", schrijft deze boze volger.

Happy family
Madonna was dus niet alleen met haar kinderen, maar ook met haar vriendje Ahlamalik Williams. Hij begon als danser van haar Rebel Heart-concertreeks en wist uiteindelijk het hart van zijn werkgeefster te veroveren.

De twee zijn inmiddels alweer bijna twee jaar samen en hebben het nog altijd, zoals deze nieuwe video ook weer bewijst, ontzettend gezellig met elkaar.

NieuwsFilm

meest populair