Salma Hayek post foto uit oude doos als eerbetoon aan haar beste vriendin

Zij kennen elkaar al meer dan bijna 55 jaar.

Salma Hayek heeft op Instagram haar beste vriendin Patrisia Osorio in het zonnetje gezet. Zij kennen elkaar al bijna 55 jaar, dus praktisch vanaf de geboorte.

Onder de zogenaamde 'throwback-foto' regent het hartjes voor Hayek en Osorio. De fans van de actrice, die al heel wat jaren actief is in Hollywood, vinden het schitterend om te zien dat de twee al zolang bevriend zijn met elkaar. "Wat een schitterende glimlach hebben jullie beiden zeg", schrijft iemand bijvoorbeeld.

Eerder zei Hayek over vriendschap met Osorio in een interview het volgende: "Ik vergeet altijd om terug te bellen of te mailen, of om überhaupt in contact te blijven. Maar Osorio heeft me geleerd hoe belangrijk dat is. Het feit dat ik beroemd ben, heeft haar nooit wat kunnen schelen. Ze wil nooit mee naar de Hollywoodfeestjes, maar is er altijd al voor me geweest als vriendin".



Over deze vriendin
Osorio werkt als craniosacraaltherapeute, zo valt te lezen in haar korte biografie op Instagram. Craniosacraal is een therapievorm waarbij iemands lichaam, ziel en geest als eenheid worden gezien met het bindweefsel als verbindend element. Deze tak gaat ervanuit dat het lichaam het vermogen heeft om zichzelf te herstellen en werkt door middel van zachte aanrakingen.

NieuwsFilm

meest populair