'Ghostbusters: Afterlife' komt met hoopvolle boodschap

'Ghostbusters: Afterlife' komt met hoopvolle boodschap

Bioscoopfans moet blij zijn met de nieuwe Ghostbusters-film.

De bioscoopwereld verandert snel. Bijna alle grote studio's hebben wel een eigen streamingdienst of hebben een deal met een bestaande dienst. Het gevolg is dat grote bioscoopfilms - ook onder druk van de coronacrisis - alleen of gelijktijdig online verschijnen. Met Ghostbusters: Afterlife zal dat niet gebeuren.

Het nadeel van al die online releases is dat films steeds sneller uit de bioscoopzalen verdwijnen, aangezien de illegale kanalen weer opleven door de streamingversnippering. Daarnaast is het de vraag of de kostbare bioscoopexploitatie bij het huidige prijsmodel nog wel rendabel zal zijn op de langere termijn.

Ghostbusters: Afterlife: alleen in de bioscoop
Nog altijd verschijnen er films ook alleen in de bioscoop. Een nieuwe spot voor Ghostbusters: Afterlife maakt duidelijk dat de film niet op een streamingdienst zal verschijnen. "Dibs op de schutterstoel. ⚡ #Ghostbusters: Afterlife exclusief in de bioscopen in november," staat er bij een nieuwe promo.



Vanaf 11 november in de bioscoop
In de Ghostbusters-film van regisseur Jason Reitman komen een alleenstaande moeder (Carrie Coon) en haar kinderen (Mckenna Grace en Finn Wolfhard) aan in Summerville. Daar beginnen ze hun connectie met de Ghostbusters te verkennen. Vanaf 11 november te zien in de Nederlandse zalen.

NieuwsFilm

meest populair