Sebastian-stemacteur over ongelofelijke live-action remake van 'The Little Mermaid'

Sebastian-stemacteur over ongelofelijke live-action remake van 'The Little Mermaid'

Volgens Daveed Diggs wordt het geweldig.

Disney is de laatste jaren druk bezig met het maken van live-action remakes van hun klassiekers. Zo hebben we al o.a. Beauty and the Beast en Aladdin voorbij zien komen. Nu is The Little Mermaid aan de beurt. Volgens acteur Daveed Diggs staat ons iets heel moois te wachten.

Digss, voornamelijk bekend als zanger en toneelacteur (denk bijvoorbeeld maar aan de razend populaire Hamilton, waarvoor hij in 2016 nog de Tony Award van Beste Acteur voor won), breekt nu ook door in Hollywood.

Zo was hij al te horen in de sterk onthaalde Zootopia en te zien naast Julia Roberts in Wonder. Ook wist hij een belangrijke rol te scoren in de post-apocalyptische tv-serie Snowpiercer. In The Little Mermaid zal Digss dan weer zijn stem verlenen aan Sebastian, de krab uit de animatie-klassieker. Volgens hem wordt deze nieuwe versie van het bekende sprookje een geweldig iets.

Reactie
Ondanks de vele problemen die het project gekend heeft, voornamelijk i.v.m. de coronacrisis, zegt de 39-jarige acteur dat het fantastisch wordt: ''Het was een hele onderneming en ik kijk dan ook echt uit naar de release. Ik heb namelijk nog niets gezien!''

''Het is niet alsof Disney een privé-vertoning geeft, dus ook ik wacht nog op de eerste beelden. Ik ben dus ook super opgewonden, voornamelijk omdat we sommige dingen deden die echt waanzinnig waren. Het is echt filmmaken op een krankzinnig hoog niveau. En vergeet Halle niet. Ze is echt heel speciaal!''

Cast
Diggs heeft het hier over Halle Bailey, die de hoofdrol op zich neemt. Ook de rest van de cast mag er zijn. Zo speelt Javier Bardem koning Triton, Jonah Hauer King prins Eric en Melissa McCarthy de grote schurk Ursula.

NieuwsFilm

meest populair