Dochter Paul Walker maakt zich klaar voor een rol in 'Fast & Furious 10/11'

Dochter Paul Walker maakt zich klaar voor een rol in 'Fast & Furious 10/11'

Jordana Brewster ziet het absoluut gebeuren...

Paul Walker is voor vele fans nog onlosmakelijk verbonden aan de Fast & Furious-franchise. Dat blijkt wel uit het feit dat nu zijn enige dochter in beeld is om hem speciaal te eren.

Volgens Jordana Brewster zou het zomaar eens kunnen gebeuren dat Meadow Walker haar opwachting gaat maken in de laatste twee delen.

Brewster, die sinds het begin in hoofdstuk 1, 4, 5, 6, 7 en 9 de rol speelt van Mia (de vrouw van Walkers Brian O'Connor en zus van Vin Diesels Dominic Toretto), laat aan ENTERTAINMENT TONIGHT weten dat ze dit 'absoluut ziet gebeuren en geweldig zou vinden'.

Aan het eind van F9 zagen we de auto van de in 2013 overleden Walker aan komen rijden, wat hintte naar zijn terugkeer in de afsluitende films.

Familie
Naar verluid werken opnieuw zijn broers Cody en Caleb mee om dit via computereffecten mogelijk te maken. De familie Walker is wat betreft nog erg close met de Fast-familie.

Meadow is inmiddels 22 jaar (check haar Instagram-pagina) en maakte in maart haar debuut op de catwalk tijdens de Fashion Week van Parijs.

NieuwsFilm

meest populair