Weer is er een 'Rogue One'-acteur die terug wil keren voor meer 'Star Wars'

Weer is er een 'Rogue One'-acteur die terug wil keren voor meer 'Star Wars'

Donnie Yen ziet het al helemaal zitten.

Rogue One: A Star Wars Story was een belangrijke film in de franchise. Het was namelijk het eerste verhaal dat niet draaide om een van de Skywalker-telgen. Bovendien kwamen alle hoofdpersonen om het leven in een heldhaftig moment van opoffering.

Maar acteur Donnie Yen denkt stiekem dat een terugkeer van zijn personage, Chirrut Îmwe, gewoon mogelijk zou moeten zijn. En als hij de kans krijgt, dan tekent hij meteen.

Meteen terugkeren
"Nou, ik zou het zeker overwegen," begon Yen tijdens een interview met de site Looper. "Ik heb een geweldige tijd gehad met de opnames van Rogue One, en ik geloof dat mensen mijn personage wel mogen. Maar het hangt er van af."

Het is uiteindelijk "aan Disney om uit te zoeken. We zullen zien. Ik geloof in lotsbestemming. Vaak is wat mensen bij elkaar brengt in een film, een kwestie van timing en lotsbestemming."

De Star Wars-franchise is flink gegroeid de afgelopen jaren. Daarmee valt het niet uit te sluiten dat Îmwe ooit terug kan keren in de franchise. Mocht het geen live-action verschijning worden, lijkt een verschijning in een animatieserie, videogame of comic ook mogelijk.

Overigens is Donnie Yen niet de enige Rogue One-ster die open staat voor een terugkeer en niets uitsluit. Actrice Felicity Jones denkt bijvoorbeeld dat haar personage Jyn Erso niet zo dood is als sommigen zouden denken.

NieuwsFilm

meest populair