Marvel Studios heeft nu al een idee voor 'Shang-Chi 2'

Marvel Studios heeft nu al een idee voor 'Shang-Chi 2'

Kevin Feige werkt al druk aan de nieuwe Shang-Chi-film.

Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, onthult dat er plannen zijn voor een vervolg op de aankomende MCU-film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Het is de 25ste film in het alsmaar uitbreidende filmuniversum.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings volgt de titelheld, gespeeld door acteur Simu Liu. Hij woont in San Francisco en verschuilt zich voor zijn vorige leven waar hij aan ontsnapte: Shang-Chi is namelijk de zoon van The Mandarin, de leider van de terroristische Ten Rings-organisatie.

Een vervolg maken
Hoewel de wereld van Shang-Chi opgezet wordt in een solofilm, laat Feige in een interview alvast weten dat Marvel Studios het helemaal ziet zitten om een vervolg te maken.

"De vroege reacties op de personages en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings zelf geven mij de hoop dat mensen meer van deze personages willen zien," aldus Feige.

"We hebben sowieso ideeën waar we hen heen willen brengen. En wat zo leuk is, is dat we weten dat de film werkt en dat niet alleen het titelpersonage leeft, maar dat ook de andere personages goed in de smaak vallen. Voor deze film vinden we dat vooral fantastisch, omdat we hen spectaculair vinden en denken dat ze groot potentieel in de toekomst hebben."

NieuwsFilm

meest populair