'Sucker Punch'-cast komt weer samen en wil een prequel

'Sucker Punch'-cast komt weer samen en wil een prequel

Zack Snyder kan aan de slag met een Sucker Punch 0.5?

Eerder dit jaar vierden castleden van Zack Snyders Sucker Punch de tiende verjaardag van de film. Recent kwamen de meeste castleden samen voor een reünie en daarvan plaatste Vanessa Hudgens een toffe foto.

Daarin zien we haar met de andere hoofdrolspeelsters: Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Jamie Chung en een op de foto gephotoshopte Carla Gugino.

Een prequel maken?
Hudgens liet duidelijk weten dat ze dolblij was weer de cast te zien. "Ik ben zo dankbaar dat ik voor altijd verbonden zal zijn met deze groep sterke en ongelofelijke vrouwen."

Waarop Jena Malone een kleine duit in het zakje deed door een andere foto van de reünie te plaatsen met een interessante hashtag: "#letsmakeaprequel.

Snyder wist eerder dit jaar fans even heel enthousiast te maken, toen hij vertelde dat er een niet eerder vertoonde versie van Sucker Punch bestaat. Het was de eerste volledig originele film van Snyder, op basis van een script dat hij samen met Steve Shibuya schreef.

In de film volgen we een jonge vrouw genaamdBabydoll, die opgenomen wordt in een gesticht en leert omgaan met de realiteit door zich terug te trekken in een fantasiewereld. Samen met de andere patiënten probeert ze te ontsnappen, wat ze doen via hypergestileerde gevechten die doen denken aan feodaal Japan en de Eerste Wereldoorlog.





NieuwsFilm

meest populair