Bloedmooie Megan Fox in een zeer spannend topje op Instagram

Bloedmooie Megan Fox in een zeer spannend topje op Instagram

Reken maar dat deze foto van Megan veel aandacht gaat trekken.

Megan Fox liet afgelopen weekend weinig aan de verbeelding over toen ze even ging shoppen in Los Angeles. De inmiddels 35-jarige actrice had hiervoor even een zeer spannende outfit uit de kast getrokken.

"De 'underboob' is de nieuwe 'sideboob'" kwamen we ergens op het internet tegen. Het mag duidelijk zijn dat Megan dat ook gelezen heeft als je naar de laatste foto's kijkt die ze heeft gedeeld op Instagram.

Maar ze kan het uiteraard nog steeds prima hebben! Megan is nog steeds adembenemend mooi en houdt ook haar lichaam strak in vorm.

Actrice
Als actrice ken je haar uiteraard van de Transformers-films. Uiteindelijk speelde ze maar in twee delen omdat ze ruzie kreeg met regisseur Michael Bay.

Later was er toch een verzoening en mocht ze een bijrol spelen in de twee Teenage Mutant Ninja Turtles-films die door Bay werden geproduceerd. Andere films waarin Megan te zien is zijn o.a. How to Lose Friends & Alienate People, Jennifer's Body en Jonah Hex.

Daarna kwam er een dip in haar carrière en richtte ze zich enkele jaren op haar gezin. Nadat haar huwelijk strandde begon ze weer in meer films te spelen. Een aantal dagen terug werd nog bekend dat ze te zien zal zijn in The Expendables 4 met uiteraard Sylvester Stallone.

Spannende foto
Op Instagram zien we Megan regelmatig foto's delen met haar fans. Met meer dan 13,5 miljoen volgers is ze ook daar zeer succesvol te noemen.


Wil je de 35-jarige Megan Fox in haar spannende outfit zien? Bekijk de foto dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair