'Vacation Friends' met John Cena vestigt streamingrecord en krijgt vervolg

'Vacation Friends' met John Cena vestigt streamingrecord en krijgt vervolg

Iedereen keert weer terug voor 'Honeymoon Friends'...

20th Century Studio's heeft onthuld dat er een sequel in de maak is op de comedy Vacation Friends nadat deze in het openingsweekend een kijkcijferrecord neerzette op streamingdienst HULU.

Volgens Deadline zal het vervolg, getiteld Honeymoon Friends, schrijver en regisseur Clay Tarver weer achter de camera zetten en hem herenigen met de originele hoofdcast, bestaande uit John Cena, Lil Rey Howery, Yvonne Orji en Meredith Hagner.

Vacation Friends draait om Marcus (Howery) en Emily (Orji), een zachtaardig stel dat bevriend raakt met een ander stel, de feestvierende Ron (Cena) en Kyla (Hagner), terwijl ze op vakantie zijn in Mexico en deelnemen aan allerlei door drugs veroorzaakte losbandigheid.

Maar net als Marcus en Emily denken dat ze zijn teruggekeerd naar hun rustige, bescheiden leven samen, verschijnen Ron en Kyla plotseling onuitgenodigd op hun bruiloft, klaar en bereid om onbedoelde schade aan te richten aan hun aanstaande huwelijk.

Niets te klagen
Al met al gaat het dus lekker met de filmcarrière van Cena. Hij boekt momenteel groot succes met Fast & Furious 9 (momenteel de meest winstgevende film van het jaar) en ook The Suicide Squad gaat redelijk lekker. Zijn personage Peacemaker uit laatstgenoemde film krijgt volgend jaar een eigen serie op HBO Max.

NieuwsFilm

meest populair