Disney heeft het perfecte plan met Jack Sparrow voor 'Pirates of the Caribbean 6'

Disney heeft het perfecte plan met Jack Sparrow voor 'Pirates of the Caribbean 6'

Om zo de honger voor 'Pirates of the Caribbean 7' op te wekken...

Er was ooit een tijd dat het idee om een ​​Pirates of the Caribbean-film te maken zonder Captain Jack Sparrow gewoon een definitief recept voor mislukking was. Haast ondenkbaar.

Maar nu het persoonlijke leven van vertolker Johnny Depp de wateren heeft vertroebeld, vraagt Walt Disney Studio's zich af of de franchise wellicht ook zonder hem kan blijven drijven.

Depps tijd als Sparrow lijkt ten einde, maar naar verluidt probeert men "voor het geval dat" de deur toch op een kiertje te houden en liggen er plannen klaar om dat op een slimme manier aan te pakken, mocht de controverse rondom de 58-jarige acteur ooit overwaaien.

Dood
Het is nog steeds de bedoeling dat er een zesde deel in de officiële reeks gaat verschijnen, als opvolger van Dead Men Tell No Tales uit 2017.

Volgens de laatste geruchten gaan ondersteunende (bekende) personages het verhaal overnemen en lijkt onze geliefde piraat offscreen te zijn gestorven. Dit kan echter ook een truc zijn om te ontsnappen aan de zoveelste nieuwe schuld die hij heeft opgebouwd.

Bewust zijn eigen dood in scène zetten klinkt wel écht als iets dat de slimme Captain Jack Sparrow zou doen en het kan opstandige fans weer helemaal ophypen voor een eventuele ​​Pirates of the Caribbean 7.

NieuwsFilm

meest populair