Rihanna in bijzonder wulpse lingerie op Instagram

Rihanna in bijzonder wulpse lingerie op Instagram

Ze heeft ook absoluut een 'killer body'.

Rihanna heeft haar volgers op Instagram wederom getrakteerd op een aantal pikante foto's. De 33 jarige actrice en zangeres laat vrij weinig aan de verbeelding over om zo haar lingerielijn te promoten.

Op filmgebied zagen we Rihanna voor het voor het laatst acteren in de komedie Guava Island die je op Prime Video kunt bekijken. In de film van nog geen uur zie je haar samen met Solo: A Star Wars Story-acteur Donald Glover.

In de jaren ervoor hebben we haar wat vaker gezien met rollen in onder meer Ocean's Eight, Valerian and the City of a Thousand Planets, Annie, This Is the End en Battleship. In deze laatste film maakte ze haar debuut op het witte doek als de keiharde militair Petty Officer Cora 'Weps' Raikes.

Wat haar plannen voor de toekomst zijn wat betreft acteren is niet helemaal helder. Het is duidelijk dat ze zeer getalenteerd is, maar geruchten beweren dat ze toch liever meer energie in haar zangcarrière stopt. Dat zouden wij uiteraard jammer vinden!

Instagram
Rihanna heeft dus haar eigen zeer succesvolle lingerielijn. Uiteraard zet ze haar nieuwe collecties altijd via de sociale media in het zonnetje. Ook vandaag is dit weer het geval. Het zeer spannende paarse setje mag maar liefst rekenen op meer dan 5 1/2 miljoen likes. Dat is ook niet gek want met meer dan 106 miljoen volgers heeft Rihanna een van de grootste accounts op Instagram.


De foto's van de 33 jarige Rihanna in paarse lingerie zien? Check deze dan op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair