Brad Pitt (57) merkt nu echt dat hij oud aan het worden is!

Brad Pitt (57) merkt nu echt dat hij oud aan het worden is!

Ook houdt hij van meer comfort.

Brad Pitt begint nu goed te merken dat hij ouder begint te worden. Dat vertelt hij in een interview met het blad Esquire. De Hollywoodhunk is daardoor steeds vaker op zoek naar meer comfort.

Fight Club-acteur Brad Pitt begint met zijn 57 jaar al een beetje mee te tellen en dat merkt hij onder meer aan zijn gemoedsstemming en kledingvoorkeur. "Je wordt ouder, humeuriger en comfort wordt steeds belangrijker. Zo simpel is het", zegt Pitt over zijn nieuwe levensstijl.

Zijn fashionvoorkeuren in de loop der jaren dan ook behoorlijk veranderd. De acteur is naar eigen zeggen vandaag de dag vooral op zoek naar kleding waarin hij zich comfortabel voelt. En hoe hij zijn stijl zou omschrijven? "Het is geen stijl", antwoordt hij.

"Ik hou van monochroom, zonder dat het pak is. Ik hou van simpel en ook de details in het stiksel, hoe iets aanvoelt. Dat zijn de graadmeters waardoor ik me meestal laat leiden", licht hij toe.

Pitt wil vooral kleding aantrekken die hij zelf mooi vindt en er niet meer uitzien als een reclamebord van allerlei merken, die celebrities vaak kleding toesturen om hun producten onder de aandacht te brengen.

"Ik vind het maar vermoeiend om trends te volgen en ik heb een hekel aan reclameborden; ik wil gewoon geen reclameborden zijn", aldus Pitt.

NieuwsFilm

meest populair