Overvallers op de vlucht op sfeervolle afbeelding 'Army Of Thieves'

Rennen!

Arjen Rooseboom 4 september 2021 11:05 in Algemeen
Eerder dit jaar bracht Zack Snyder zijn eerste originele film in bijna tien jaar uit: het zombie-epos Army Of The Dead, waarin een groep huurlingen door een met ondoden gevuld Las Vegas op zoek moest naar een kluis gevuld met $200 miljoen dollar.

Één van de teamleden was Matthias Schweighöfers kluizenkraker Dieter. En mocht je gehecht zijn geraakt aan hem, is er nu goed nieuws.

Dieter staat namelijk centraal in zijn eigen spin-off Army Of Thieves, geregisseerd door hemzelf en geproduceerd door Snyder..

Rennen!
EMPIRE heeft een sfeervolle foto onthuld waarop Schweighöfer samen met co-star Nathalie Emmanuel op de vlucht is.

De prequel speelt zich jaren voor de gebeurtenissen van Army Of The Dead af en volgt de meester-kluizenkraker op een eerdere ambitieuze overvalklus.

Het belangrijkste verschil volgens hem met de film van Snyder, is dat dit een avontuurlijke overvalfilm is en er (nog) niet echt zombies zijn. Hoewel de uitbraak in Vegas al wel is begonnen en zich ondertussen ontvouwt.

Army Of Thieves komt binnenkort naar Netflix. Hieronder de afbeelding:1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Fluffer

Avatar

Waarom dit gelinkt word aan army of The dead is me een raadsel aangezien er geen zombies te zien zijn hierin , dit hoeft niet voor mij .

NieuwsFilm

meest populair