Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Afterlife of the Party (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stephen Herek | Cast: Victoria Justice, Midori Francis, Robyn Scott, e.a.
Cassie leeft om te feesten en drinkt veel. Maar dan sterft ze vlak voor haar verjaardag door een bizar ongeluk. Nu moet ze hemel en aarde bewegen om de fouten uit haar leven recht te zetten. Hierbij wordt ze geholpen door haar beschermengel Val. Cassie wil vooral de band herstellen met haar beste vriendin Lisa, met wie ze vlak voor haar dood ruzie kreeg.

#2 He's All That (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Waters | Cast: Addison Rae, Tanner Buchanan, Madison Pettis, e.a.
Het zit de bekende influencer Padgett Sawyer niet mee. Ze is gedumpt door haar vriendje, had daardoor een breakdown op Instagram Live en verloor daarna ook nog eens een belangrijke merkdeal. Om haar imago weer op te krikken, besluit ze het sukkeltje uit de klas om te toveren tot koning van het schoolbal.

#3 SAS: Rise of the Black Swan (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Magnus Martens | Cast: Sam Heughan, Ruby Rose, Andy Serkis, e.a.
Commando Tom Buckingham en zijn zwangere vrouw stappen op de trein van Londen naar Parijs. Hij komt in actie wanneer een groep gewapende, meedogenloze huurlingen onder leiding van Laszlo Antonov zijn trein kapen en dreigen de tunnel op te blazen om een economische oorlog te kunnen ontketenen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair