3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

We're the Millers (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Will Poulter, e.a.
Wanneer de volledige voorraad van drugsdealer David gestolen wordt, krijgt hij van zijn leverancier de opdracht om een paar honderd kilo marihuana vanuit Mexico het land in smokkelen. Dat doet hij op een slimme manier: hij gaat met een camper en vraagt zijn strippende buurvrouw en twee tieners om zijn gezinsleden te spelen. De reis verloopt echter allesbehalve vlekkeloos.

The Great Gatsby (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Baz Luhrmann | Cast: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Elizabeth Debicki, e.a.
Nick Carraway, een beginnend schrijver, raakt gefascineerd door de steenrijke Jack Gatsby, zijn mysterieuze buurman die wel van een feestje houdt. Carraway ziet van dichtbij hoe Gatsby op obsessieve wijze zijn grote liefde Daisy voor zich terug probeert te winnen. Haar echtgenoot Tom Bunchanan, een rokkenjager van adellijke afkomst, staat zijn plannen echter in de weg.

The Platform (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Galder Gaztelu-Urrutia | Cast: Ivan Massaqué, Antonia San Juan, Zorion Eguileor, e.a.
In een dystopische gevangenistoren met ruim driehonderd verdiepingen daalt iedere dag een plateau vol voedsel naar beneden dat op elk etage enkele minuten stopt. Hoe hoger iemand zit, hoe meer voedsel hij kan pakken. De pas gearriveerde gevangene Goreng gaat de strijd aan om dit onrechtvaardige systeem te veranderen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair