Jamie Lee Curtis werd emotioneel van 'Halloween Kills'

Jamie Lee Curtis werd emotioneel van 'Halloween Kills'

Alle overlevenden uit het origineel keren terug.

Jamie Lee Curtis wist in 2018 nog hoge ogen te gooien in Halloween, de reboot/vervolg van John Carpenter's iconische slasher-horror uit 1978 met dezelfde naam. Curtis heeft het karakter van Laurie Strode sinds het origineel gespeeld, maar nu het einde in zicht is, is het wel een emotionele rit voor haar.

Halloween Kills pikt de draad direct op en gaat verder daar waar de laatste film eindigt. Tijdens een recent interview liet de actrice weten waarom het nieuwste deel voor haar emotioneel was om te maken.

Interview
Zo zegt Curtis: ''Toen ik Kyle Richards en Nancy Stephens weer zag, die in de originele Halloween film Lindsey Wallace en Marion Chambers spelen, besefte ik pas hoe lang we al allemaal deel uitmaken van dit verhaal. Op een moment troffen we elkaar en dit was voor mij wel erg emotioneel''.

''Kyle Richards was eerst de kleine Lindsey, waar ik op aan het babysitten was in de eerste 'Halloween''. Nu is ze een volwassen vrouw en leidt ze een geweldig leven. Heel wat tijd is al verstreken. In deze film wordt niet alleen mijn verhaal verteld, maar ook dat van Lindsey en Marion. We zijn allemaal 'overlevenden'.''.

Nog even wachten
Als alles goed gaat zal Halloween Kills later dit jaar, in oktober, te zien zijn. Precies een jaar later komt dat het laatste en afsluitende deel, Halloween Ends, uit.

NieuwsFilm

meest populair