Johnny Depp doet Jack Sparrow voor jonge fan en Twitter smelt

Johnny Depp doet Jack Sparrow voor jonge fan en Twitter smelt

Hij kan de stem nog steeds...

Sommige fans van Johnny Depp, en dat zijn er gelukkig heel veel, doen er alles aan om het imago van hun idool positief te herstellen. Onderstaande video is daar een mooi voorbeeld van.

Tijdens het bijwonen van het Deauville Film Festival afgelopen zondag was Depp officieel aanwezig om zijn film City Of Lies te promoten. Op de rode loper wist iemand echter de volgende hartverwarmende ontmoeting vast te leggen:



Depp praat in het Frans met een jonge fan die overduidelijk gekleed is als de mini-versie van Jack Sparrow uit Pirates Of The Caribbean. Dan opeens, in een oogwenk, schakelt Depp over op zijn lage dronken piratenstem en vertelt de fan dat hij op hem lijkt.

De acteur neemt vervolgens een geschenk in ontvangst en beëindigt het tafereel met een knuffel, geeft een snelle piratensaluut en tot slot een liefdevol gebaar richting hem zijn moeder.

Het internet smelt in ieder geval bij de beelden die laten zien dat het redelijk goed gaat met Depp en hij, ondanks alle privé-perikelen, altijd rustig de tijd neemt voor zijn fans.

NieuwsFilm

meest populair