'Venom: Let There Be Carnage' heeft nog een doodenge schurk: Shriek

'Venom: Let There Be Carnage' heeft nog een doodenge schurk: Shriek

Shriek van Naomie Harris gaat je versteld doen staan.

Over minder dan een maand is Venom: Let There Be Carnage te zien in de bioscoop. Dan neemt Venom het op tegen zijn aartsvijand uit de comics: Carnage. Maar dat is niet de enige bedreiging waar Venom en Eddie Brock het tegen op moeten nemen.

In de film zien we namelijk ook Shriek, het liefje van Carnage in de comics en ook een angstaanjagende schurk op zichzelf. De rol wordt gespeeld door Naomie Harris en volgens scenarist Wendy Marcel en regisseur Andy Serks is zij doodeng.

Heel enge Shriek
"Woody en Naomie brachten hele unieke kwaliteiten naar hun personages. Ze omarmden zowel het plezier als de angst en wisten dat heel knap te balanceren," aldus Marcel.

"Woody, als Cletus, weet de rol zo te spelen dat je nooit weet of hij je een kus gaat geven, of je gaat vermoorden. Gecombineerd met Carnage, is hij echt angstaanjagend en een bedreiging voor Venom en Eddie. En Naomie's personage Shriek heeft haar eigen superkracht en is net zo psychotisch als Cletus en net zo sterk."

Serkis vond ook de manier waarop Shriek gespeeld wordt heel knap. "We hadden het veel over hoe haar stem zou zijn. Ze is jaren in een geluidsdichte doos gezet, kon 25 jaar niet verbaal communiceren. Hoe maak je het geloofwaardig dat dit de eerste keer in al die tijd is dat ze praat?"

NieuwsFilm

meest populair