Oscar Isaac flirt wel héél intens met Jessica Chastain op de rode loper

Oscar Isaac flirt wel héél intens met Jessica Chastain op de rode loper

Het valt de fans op, dus de actrice reageert.

Oscar Isaac en Jessica Chastain waren al te zien als een getrouwd stel in de film A Most Violent Year en nu is dat weer het geval in de miniserie Scenes For A Marriage. In het echte leven lijken de twee bekendheden het ook zeer goed met elkaar te vinden en dat valt de nodige fans op.

De acteurs waren in Venetië, om daar tijdens het filmfestival hun nieuwe project te promoten. Op de rode loper hield Isaac de actrice vast, kust hij haar arm en lacht hij naar Chastain. Dit zorgde meteen voor een sociale media debat dat er misschien meer tussen de twee aan de hand is. Bekijk het fragment (vanaf de tweede minuut) zelf hieronder.



Reactie
Chastain reageerde er zelf op door een afbeelding van The Addams Family te delen, waarop twee van de belangrijkste personages te zien zijn. Het gaat hier om Gomez en Mortica Addams.

Mortica is de femme fatale en een verleidster en Gomez is helemaal gek op haar. De foto lijkt dan ook wel verdomd veel op het moment dat Isaac met Chastain op de rode loper deelde.



Getrouwd
Of er daadwerkelijk meer aan de hand is hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Chastain trouwde in 2017 met Gian Luca. In datzelfde jaar trouwde Isaac eveneens, met Elvira Linde.

Sommige fans zeggen dan ook dat dit gewoon een 'slimme zet' is van de bekendheden, op nog meer in de spotlights te staan om op die manier beter hun nieuwe project in de schijnwerpers te zetten.

NieuwsFilm

meest populair