Trailer voor volgende grote Netflix-film

Trailer voor volgende grote Netflix-film

Jake Gyllenhaal heeft de hoofdrol in

Begin volgende maand verschijnt op Netflix een nieuwe grote film met Jake Gyllenhaal die we ook al zagen in de Netflix-films Okja en Velvet Buzzsaw. Dit keer zien we hem in The Guilty op een meldkamer van het Amerikaanse alarmnummer 911.

De thriller komt van regisseur Antoine Fuqua met wie Gyllenhaal eerder het boksdrama Southpaw maakte. Dit keer dus geen sport. Regisseur Fuqua ken je van films als Training Day, The Equalizer en Olympus Has Fallen.

Nieuwe trailer The Guilty
In The Guilty zijn er ook rollen voor de namen Vivien Lyra Blair, Ethan Hawke, Peter Sarsgaard, Paul Dano en Riley Keough en vanaf 1 oktober staat The Guilty live op Netflix. Hieronder zie je een compleet nieuwe trailer voor de thriller.



The Guilty - een remake van de Deense film Den skyldige uit 2018 van regisseur Gustav Möller - speelt zich af in de loop van één ochtend in een 911-callcenter. Telefonist Joe Bayler (Gyllenhaal) probeert een beller die in groot gevaar is te redden. Hij ontdekt echter al snel dat niets is wat het lijkt en dat de waarheid onder ogen zien de enige uitweg is.

NieuwsFilm

meest populair