Succes 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' mag tot op heden enorm genoemd worden

Succes 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings' mag tot op heden enorm genoemd worden

Box Office-score van nieuwe Marvel-film indrukwekkend.

Een eerste Amerikaans weekend van boven de $100 miljoen zat er nog niet in voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, maar ook financieel heeft de film ook zeker indruk gemaakt. De opbrengst is namelijk weer naar boven bijgesteld.

In het eerste weekend noteerde de Marvel-solofilm namelijk een fraaie $94,7 miljoen gedurende de eerste vier dagen in de States, tijdens 'Labor Day Weekend'. Gisteren schreef de Shang-Chi namelijk nog eens $18,9 miljoen extra bij en dat is voor een maandag in de States flink hoog.

Wereldwijde omzet
Buiten de States staat de film op dit moment op $150,9 miljoen en dat is nog niet zo denderend veel, maar de komende twee weken heeft de film nog redelijk vrij spel totdat Dune in een deel van de wereld in de bioscopen verschijnt.

Als we kijken naar de score van Black Widow, dan valt op dat Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings nu al beter scoort. In de States wist Black Widow uiteindelijk ruim $180 miljoen op te halen en staat wereldwijd op $372,3 miljoen.

Het grote verschil is dat Black Widow ook met VIP-toegang op Disney+ verscheen en via streaming heeft de film waarschijnlijk ook zo'n $100 - 150 miljoen opgehaald. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings heeft die inkomsten niet.



NieuwsFilm

meest populair