Foto: Harrison Ford na break van 3 maanden weer terug op set 'Indiana Jones 5'

Foto: Harrison Ford na break van 3 maanden weer terug op set 'Indiana Jones 5'

De acteur is hersteld van een schouderblessure.

Acteur Harrison Ford is geen onbekende in het veroorzaken van spectaculaire ongelukken en het krijgen van setblessures.

Zo beschadigde hij zijn schouder tijdens de opnames van het langverwachte en geplaagde Indiana Jones 5 in Pinewood Studio's.

De schade was zelfs zo erg dat de inmiddels 79-jarige veteraan een pauze moest nemen van de opnames die maar liefst drie maanden heeft geduurd.

Dit betekende dat Lucasfilm al die tijd met stuntmannen en body doubles moest werken voor de resterende scènes in Schotland.

Ford bleef in Londen achter en werd regelmatig gespot tijdens dagelijkse wandelingen en fietstochten in het dure Mayfair-gebied van de stad.

He's back!
Maar volgens tabloid The Sun was Ford inmiddels weer aanwezig tijdens het filmen van de laatste scènes in Buckinghamshire, Engeland.

Hij werd vastgelegd in zijn klassieke kostuum, van eerdere foto's met Toby Jones, dat we allemaal kennen en waar we allemaal zoveel van houden.

De vervolgfilm van schrijver/regisseur James Mangold, met steun van producent Steven Spielberg en verder grote namen als Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge en Boyd Holbrook verschijnt in juli 2022.

Bekijk de foto's van Ford hier.

NieuwsFilm

meest populair