Nieuwe 'Last Night in Soho' trailer maakt indruk

Nieuwe 'Last Night in Soho' trailer maakt indruk

De volgende film van Baby Driver-regisseur Edgar Wright.

Binnenkort verschijnt van regisseur Edgar Wright zijn nieuwste film. De titel betreft Last Night in Soho en dit keer krijgen we van de Britse filmmaker een psychologische horrorthriller te zien.

Voor de film, die in 2019 werd opgenomen, werkte Wright met een indrukwekkende cast. De hoofdrollen zijn voor Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit, Leave No Trace) en Anya Taylor-Joy (The Witch, Peaky Blinders) en we zien ook optredens van onder meer Matt Smith, Terence Stamp, Diana Rigg, Rita Tushingham en Jessie Mei Li.

Nieuwe trailer Last Night in Soho
Last Night in Soho ging een paar dagen geleden in première tijdens het Filmfestival van Venetië en werd daar prima ontvangen. Op het moment van schrijven staat de film op de Tomatometer van Rotten Tomatoes op een nette 76 procent (7.20/10) na 25 recensies.

De voorlopige critics consensus op Rotten Tomatoes: "Hoewel de film moeite heeft om zijn opwindende vroege momentum vast te houden, toont Last Night in Soho flitsen van Edgar Wright op zijn meest stijlvolle en ambitieuze manier."


De film lijkt door de coronaperikelen al enige tijd op de plank te liggen. Wright werkt namelijk alweer aan zijn volgende film: The Running Man, een nieuwe verfilming van het gelijknamige boek van Stephen King. In Nederland verschijnt Last Night in Soho op 4 november.

NieuwsFilm

meest populair