'Anya Taylor-Joy gestopt met hysterisch janken in vliegtuigen'

'Anya Taylor-Joy gestopt met hysterisch janken in vliegtuigen'

De actrice vindt het zwaar om projecten achter zich te laten.

Het leven van een Hollywoodster is soms niet makkelijk. Zo vindt Anya Taylor-Joy (Split, The Queen's Gambit) het altijd extreem zwaar om een project achter zich te moeten laten nadat de opnames zijn afgerond. En om dat te verwerken, deed ze vaak iets opvallends.

Anya Taylor-Joy gooit naar eigen zeggen haar hele ziel en zaligheid in de films en series waarin ze mag spelen. De 25-jarige actrice heeft dan ook vaak een moeilijk momentje als zij een project heeft afgerond en op het vliegtuig terug naar huis zit, zo vertelt ze in het blad InStyle.

"Ik had de gewoonte om hysterische te huilen aan boord van vliegtuigen als een vorm van therapie om een project achter me te kunnen laten", begint ze. "Ik zette dan een dramafilm op en nam mezelf voor om eens even heerlijk te gaan zitten huilen".

Volgens Taylor-Joy is het tegenwoordig lastig om dit nog te doen nadat ze door al haar succes ontzettend beroemd is geworden en ze altijd wel herkend wordt. "Mensen zouden zich direct zorgen gaan maken over mijn gemoedstoestand en er zal dan altijd iemand naar me toekomen om te vragen hoe het met me gaat".

Maar volgens de celeb hoeft echt niemand zich zorgen om haar te maken. "Het zijn dus allemaal tranen van vreugde", geeft ze lezers namelijk mee ter afsluiting.

NieuwsFilm

meest populair