De nieuwe 'Ghostbusters'-squad is klaar voor de strijd

Een nieuwe foto toont de castleden van Ghostbusters: Afterlife.

Een nieuwe foto van Ghostbusters: Afterlife laat Finn Wolfhard's personage met Ecto-1 zien. In de nieuwste film in de franchise, wordt een vervolg gemaakt op de oorspronkelijke films.

De film van regisseur Jason Reitman grijpt terug op de delen uit 1984 en 1989 en heeft dan ook cameo's van Bill Murray en Dan Aykroyd en bevat het iconische ghostbusters-apparaat Ecto-1.

Ghostbusters: Afterlife
Ghostbusters: Afterlife volgt een alleenstaande moeder en haar twee kinderen. Die verhuizen naar de boerderij die hen nagelaten is door hun vader, Egon Spengler.

De familie ontdekt al snel dat er Ghostbusters-apparatuur ligt in het huis, dat ze moeten gebruiken om de stad te beschermen tegen grote paranormale bedreigingen. Gozer the Gozerian, de oorspronkelijke schurk, zou volgens de geruchten ook terugkeren in de film.

Hieronder zie je de foto met daarop de personages Trevor, Phoebe, Podcast en de Ecto-1 op de achtergrond. Het drietal kijkt nogal verbaast voor zich uit, wat vooral te maken zal hebben met een grote paranormale bedreiging waar ze mee te maken hebben.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair