Dark Knight niet in 'Batgirl'-solofilm met Leslie Grace

Dark Knight niet in 'Batgirl'-solofilm met Leslie Grace

De Batman niet in de Batgirl-film

Even geleden werd duidelijk dat er op HBO Max een hele reeks solofilms (en series) gaat verschijnen rond kleinere personages uit de strips van DC Comics. Een van de eerste die een eigen film krijgt is Batgirl.

De titelrol in Batgirl zal gespeeld gaan worden door Leslie Grace (In the Heights) en zij heeft zich nu over de plannen uitgelaten. Zo onthulde ze welk personage niet in de film zal verschijnen en met wie ze graag wel samenspant.

Geen Dark Knight in Batgirl
Als eerste bevestigde ze dat de Caped Crusader geen rol zal hebben in de film. "Batman doet niet mee - hij doet een heleboel andere dingen - dus ik heb een paar dames nodig die me helpen bij deze nieuwe film, snap je wat ik bedoel?" zei Grace in gesprek met Entertainment Tonight.

En ze zou maar al te graag willen dat ze te zien zou zijn naast Margot Robbie's Harley Quinn: "Ik ben zo'n fan. Ze is een van de grootste badasses in de superheldenwereld. Ik heb nog geen kans gehad om haar te ontmoeten, maar het zou geweldig zijn als op enig moment Miss Harley Quinn langskomt in Gotham om wat zaken af te handelen. Het zou cool kunnen zijn!"

Batgirl wordt geregisseerd door het Belgische duo Bilall Fallah en Adil El Arbi.

NieuwsFilm

meest populair