Jason Momoa heeft 'Dune' nu al drie keer gezien en is helemaal fan

Jason Momoa heeft 'Dune' nu al drie keer gezien en is helemaal fan

Jason Momoa is heel blij met hoe Dune geworden is.

Heel wat acteurs en actrices hebben er weinig trek in om hun eigen films te zien nadat de opnames zijn afgerond. Dat geldt echter niet voor acteur Jason Momoa, die dol blijkt te zijn op zijn nieuwste film, Dune.

Dune was tijdens het Film Festival van Venetië al te zien en de recensies zijn behoorlijk positief. Sommige critici hebben het over een meesterwerk, anderen vinden het simpelweg een prachtfilm maar wel een die niet helemaal compleet is. Dat komt natuurlijk doordat de film het boek van Frank Herbert niet volledig verfilmt en een deel laat liggen als mogelijk vervolg.

Helemaal geslaagd
Tijdens een interview met Collider onthulde Momoa dat hij de film samen met zijn twee jonge kinderen gekeken heeft. Dat ondanks dat de film aan de grens zit van wat mogelijk is met een PG-13 rating.

"Ik ben er echt volledig ingedoken alsof ik niet in de film zat," begon Momoa over zijn kijkervaring. "Zo voelde het ook echt. De eerste keer dat ik hem zag werd ik weggeblazen. De tweede keer dat ik keek nam ik mijn kinderen mee. Dat was heel bijzonder, want ik had hen nooit eerder meegenomen naar ietrs voor volwassenen."

"Maar ik wist dat het heel belangrijk was; er zijn veel dingen in de film die ik voor mijn zoon gedaan heb. Zo leerde hij Cal-i en gebruikte ik dat in de film." En de kinderen van Momoa zin ook fan: "het is hun favoriete film. Ze houden er echt voor de volle honderd procent van."

NieuwsFilm

meest populair