Fan van 'Den of Thieves'? Dan is er eindelijk goed nieuws

Fan van 'Den of Thieves'? Dan is er eindelijk goed nieuws

De film met Den of Thieves krijgt dan toch een tweede deel.

In 2017 verscheen de actiefilm Den of Thieves met onder meer Gerard Butler en al een tijdje wordt er gesproken over een tweede deel. Het laatste nieuws over deel twee is alweer ruim een jaar oud. Nu is er goed nieuws.

In gesprek met UniLad zei hoofdrolspeler Butler dat de opnames voor het vervolg begin volgend jaar zouden moeten kunnen starten. In de film speelt Butler de rol van "Big Nick" O'Brien.

Den of Thieves gaat naar Europa
"We moeten begin volgend jaar starten met filmen. We moeten naar Europa, we zijn nog steeds op jacht naar Donnie die nu in de diamantwijk in Marseille woont. Ik ga daar naar toe om hem op te sporen, maar met andere bedoelingen dan je zou denken," verklapte de acteur.

"Dus we zullen in Marseille, de Alpen en Londen zijn - het is zeker een meer glamoureuze reis dan de vorige, en waarschijnlijk een leukere, sexy reis," voegde Butler toe over het vervolg op Den of Thieves die je op Netflix kunt kijken.

Andere rollen in de eerste film waren voor onder meer Curtis "50 Cent" Jackson, Pablo Schreiber, O'Shea Jackson, Jr., Evan Jones, Maurice Compte en de regie lag in handen van regisseur Christian Gudegast. Met een budget van $30 miljoen werd er $80 miljoen opgehaald.



NieuwsFilm

meest populair