Nog lang wachten tot volgende Stephen King-film

Nog lang wachten tot volgende Stephen King-film

Verleden en dit jaar geen King-film. We moeten wachten tot september 2022.

Ieder jaar verschijnen er wel een paar films en / of series over de boeken en verhalen van Stephen King. Zo verscheen dit jaar de serie Lisey's Story op Apple TV+ en moet Chapelwaite nog op de zender Epix verschijnen. De laatste Stephen King-film is Doctor Sleep en die verscheen in 2019.

Nu heeft een volgende film gebaseerd op het werk van King een verschijningsdatum gekregen. Op 9 september 2022 verschijnt volgens Deadline de film Salem's Lot van regisseur Gary Dauberman, bekend van Annabelle Comes Home uit 2019.

Salem's Lot in 2022
In de horrorroman uit 1975 keert auteur Ben Mears terug naar de stad Jeruzalem's Lot (kortweg Salem's Lot) om een boek te schrijven over een huis dat hem sinds zijn kindertijd achtervolgt.

Eenmaal daar treft hij zijn geïsoleerde geboorteplaats aan die geteisterd wordt door vampiers. Terwijl de vampiers meer slachtoffers maken, overtuigt Mears een kleine groep gelovigen om de ondoden te bestrijden.

In de horrorfilm zien we Lewis Pullman (Bad Times at the El Royale) als Ben Mears en Bill Camp (The Night Of) zien we als Matthew Burke. Andere rollen zijn voor Makenzie Leigh (The Assistant) als Susan Norton, Spencer Treat Clark (Animal Kingdom) speelt Mike Ryerson en Alfre Woodard (See) duikt op als Dr. Cody.

Ook is er nog onbekende rol voor William Sadler. De opnames voor de film van van producent James Wan vinden op dit moment plaats in Boston.

NieuwsFilm

meest populair