Reeds opgenomen 'The Little Mermaid' van Disney verschijnt nog lang niet

Reeds opgenomen 'The Little Mermaid' van Disney verschijnt nog lang niet

Pas in de zomer van 2023 in de bioscoop.

Ondanks dat de opnames voor de nieuwe live action-sprookjesfilm The Little Mermaid werden afgerond in juli, moeten de fans nog heel lang wachten totdat deze te zien is op het witte doek. Disney heeft de releasedatum onthuld.

Volgens Comicbook.com verschijnt de verfilming van regisseur Rob Marshall (Mary Poppins Returns, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) op 26 mei 2023 en dat is nog bijna twee jaar wachten. Klaarblijkelijk is er nogal wat tijd nodig om de visuele effecten toe te voegen.

The Little Mermaid in de zomer van 2023
The Little Mermaid of De kleine zeemeermin wordt een muzikale verfilming van de gelijknamige animatiefilm van Disney uit 1989. De titelrol a.k.a. Ariel wordt gespeeld door nieuwkomer en zangeres Halle Bailey.

In de andere rollen zijn veel grote namen te zien. Wat te denken van Melissa McCarthy als Ursula, Javier Bardem als King Triton, Jacob Tremblay als Flounder, Daveed Diggs als Sebastian en Awkwafina als Scuttle.

Voor we in de zomer van 2023 leven, verschijnt in ieder geval nog de live action-sprookjesfilm Peter Pan & Wendy op Disney+, ergens in 2022.

NieuwsFilm

meest populair