Celebrity

Deze geliefde acteur hielp Daniel Craig om te gaan met lastige 'James Bond' beroemdheid

Hugh Jackman weet als geen ander hoe er mee om te gaan.

door FilmTotaal om 16:43 in Celebrity
Daniel Craig zal nog een keer te zien zijn als James Bond in No Time to Die. De acteur nam in 2006 het stokje over van Pierce Brosnan en speelde 007 voor het eerst in Casino Royale. Opeens was Craig wereldberoemd. Hij had hier wel moeite mee, maar gelukkig kreeg hij steun en advies van een collega.

Tijdens een recent interview onthulde Craig dat niemand minder dan Hugh Jackman hem hielp om te gaan met alle roem toen hij voor het eerst werd gecast als de wereldberoemde geheim-agent.

Lastig
Het was namelijk lang niet altijd even makkelijk voor Craig. Hier laat hij zich eveneens over uit in de documentaire Being James Bond, waarin hij zegt dat de James Bond-faam een uitdaging is voor de geestelijke gezondheid en dat hij er 'fysiek en mentaal kapot' van is.

In 2015 verscheen Craig ook nog in het nieuws, toen hij zei zelfs liever zijn eigen polsen door te snijden dan nog een keer Bond spelen. Gelukkig kon hij wel rekenen op Jackman's hulp.

Reactie
Zo zegt Craig: "Mijn leven zag er ineens heel anders uit toen ik zo beroemd werd. Ik sloot mezelf altijd op, deed alle gordijnen dicht en hield me stil. Ik was fysiek en mentaal niet in orde. Hugh Jackman hielp me echter enorm, hoe ermee om te gaan en hoe het te accepteren. Dat waardeer ik echt".

Jackman weet natuurlijk als geen ander hoe het is. Jackman kroop namelijk in de huid van Wolverine in 2000 en werd eveneens in een keer wereldberoemd. Hij speelde de geliefde superheld maar liefst 17 jaar lang.

NieuwsFilm

meest populair