Celebrity

Marvel-actrice Zendaya is miljonair maar durft letterlijk geen geld uit te geven

De actrice is erg zuinig en met een goede reden.

door FilmTotaal om 11:27 in Celebrity
Zendaya blijft het spannend vinden om haar zuurverdiende centen uit te geven. De Euphoria-actrice is ondanks haar succes namelijk bang om van de een op de andere dag alles kwijt te zijn, zo vertelt ze in een openhartig interview met de Britse Vogue.

Zendaya gunt zichzelf naar eigen zeggen weinig als het aankomt op het uitgeven van geld. Deze eigenschap heeft ze van haar moeder, die ze een echte 'spaarder' noemt. Haar vader daarentegen vindt dat geld juist moet rollen. "Je kunt het niet uitgeven wanneer je dood bent", schijnt hij altijd tegen zijn dochter te zeggen.

Zendaya, inmiddels 25, ging pas twee jaar geleden voor het eerst zelf op vakantie. De bestemming was Griekenland. Ze wilde dat haar assistent en goede vriend Darnell Appling (die ze leerde kennen op de set van KC Undercover) haar pinpas bij zich zou houden. Hij mocht haar niet vertellen hoeveel ze precies hadden uitgegeven gedurende hun vakantie. Volgens Zendaya zou dat gewoonweg te stressvol voor haar zijn geweest.

De Spider-Man-actrice neemt haar spendeerangst serieus en praat hier zelfs soms over met haar therapeut. "Je droomt van een carrière waarbij je in de positie bent om financieel alles te kunnen doen wat je wilt en je jezelf nergens zorgen over hoeft te maken", vertelt ze in het modeblad.

Zendaya heeft niet het idee dat ze die gedachte al volledig heeft omarmd. "Ik denk altijd aan die volgende klus, want ik heb het idee dat ik alles van de een op de andere dag zou kunnen verliezen als ik niet werk", aldus de beroemdheid.

NieuwsFilm

meest populair