Disney heeft vertrouwen in 'Nightmare Alley' van Guillermo Del Toro

Disney heeft vertrouwen in 'Nightmare Alley' van Guillermo Del Toro

Disney geeft nieuwste Del Toro grotere release.

De laatste film die van de fantasierijke filmmaker Guillermo del Toro verscheen is de Oscarwinnaar The Shape of Water uit 2017. Zijn nieuwste film komt later dit jaar uit en heet Nightmare Alley.

Nu wordt duidelijk dat Disney vertrouwen heeft in de film. Oorspronkelijk leek het erop dat de film slechts een beperkte bioscooprelease zou krijgen van Disney. De psychologische thriller stond gepland voor een beperkte release op 3 december, maar verschijnt nu landelijk op 17 december.

Nightmare Alley van Del Toro
In Nightmare Alley krijgt de ambitieuze oplichter Stan Carlisle, die een talent heeft voor het razendsnel manipuleren van mensen, een relatie met Dr. Lilith Ritter, een psychiater die nog gevaarlijker is dan hij.

En schrik niet... De cast van Nightmare Alley is indrukwekkend. De volgende namen hebben in ieder geval een rol naast hoofdrolspelers Bradley Cooper en Cate Blanchett: Toni Collette, Ron Perlman, Willem Dafoe, Rooney Mara, Paul Anderson, Holt McCallany, David Strathairn, Mary Steenburgen, Tim Blake Nelson, Jim Beaver, Clifton Collins Jr. en Richard Jenkins.

Volgens Pathé verschijnt Nightmare Alley op 6 januari in de Nederlandse bioscopen. Een trailer laat waarschijnlijk niet heel lang meer op zich wachten.

NieuwsFilm

meest populair