Algemeen

Krijgt de Formule 1 een rol in F10?

Vin Diesel lijkt naar 'Fast & Furious 10'-verhaallijn met formule 1 te hinten.

door Jim Pedd om 21:22 in Algemeen
Vin Diesel lijkt wat details van Fast and Furious 10 geteased te hebben in een nieuwe video die hij op het internet zette. De film rondt de Fast-saga af, en moet op 7 april 2023 uitkomen. Later volgt nog een tweede deel.

Het einde van Fast & Furious 9 zette heel wat verhaallijnen op die nog afgerond moeten worden. Zo is er de vergiffenis voor de broer van Dominic Toretto, Jakob, en nog altijd de bedreiging die uitgaat van Cipher.

Formule 1?
In een nieuwe video die Diesel op Instagram plaatste, lijkt hij te hinten naar Fast and Furious 10. De video is opgenomen op de racebaan van Monza, waar afgelopen weekend de formule 1 was.

Diesel staat daar in de tanktop van Toretto en schrijft: "De race! Er komen grote dingen aan!" En vervolgens gebruikte hij hashtags die ergens naar hinten: "#FX #Italy #Leadwithlove #Toretto #Fastsaga."

Zou Diesel daarmee kunnen hinten dat Dom en zijn crew in de nieuwe film mee gaan doen met een formule 1-race?

De tanktop die Diesel draagt zou natuurlijk ook kunnen verwijzen naar zijn personage. Of naar Brian O'Conner, die een grotere rol zou kunnen hebben in de nieuwe film. Dom's vader, die debuteerde in F9, was een professioneel racer en zou in dat opzicht ook verbonden kunnen zijn aan dit deel:5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Haha. Brian leeft natuurlijk nu als een F1 coureur. Als een Stig altijd met z'n anoniem helm op. Of hij heeft een ongeluk gehad net als in real life en leeft nu met een verbrand onherkenbaar gezicht a la Niki Lauda. Dat zou ook een hommage kunnen zijn.

Aan het einde racet hij natuurlijk tegen domme Dom in Zandvoort en ze knallen op elkaar. Beiden gediskwalificeerd.

don lukas

Avatar

Maar goed, het kan ook anders lopenSmiley face

Maac

Avatar

"Verhaallijn."

Master Of Films

Avatar

@don lukas. Toffe scenario. Hopelijk krijgt de brandstofslang van Christijan Albers ook een cameo.

GreenHornet

Avatar

Zal Max ook een rolletje krijgen over het grind

NieuwsFilm

meest populair