Is Doctor Strange nu de nieuwe leider van de Avengers?

Is Doctor Strange nu de nieuwe leider van de Avengers?

Benedict Cumberbatch gaat in op die vraag.

De gebeurtenissen in Avengers: Endgame hebben een boel veranderd in het Marvel Cinematic universe. Iron Man is dood, Black Widow offerde zichzelf op om het universum te redden en Steve Rogers besloot zijn leven te leiden in het verleden. En dus zitten de Avengers zonder leider.

Een prima kandidaat voor de nieuwe positie zou vermoedelijk wel eens Doctor Strange kunnen zijn. En daar gaat acteur Benedict Cumberbatch tijdens een interview op in.

De nieuwe leider?
Acteur Cumberbatch werd door Variety gevraagd of Doctor Strange de nieuwe leider van het heldenteam is. Cumberbatch had daar geen heel specifiek antwoord op:

"Ik denk dat ik even moet nadenken over die vraag," aldus Cumberbatch.

Zelfs als Doctor Strange niet de nieuwe leider van de Avengers is, lijkt hij een vertrouwd autoriteit te zijn voor Peter Parker. De recent vrijgegeven trailer van Spider-Man: No Way Home laat zien dat Peter aan Doctor Strange vraagt om mensen te laten vergeten wat zijn geheime identiteit is.

In december kan je Doctor Strange zien schitteren in Spider-Man: No Way Home. In maart krijgt het personage weer een solofilm.

NieuwsFilm

meest populair