Video

Aftellen naar 'No time to Die' met de nieuwe bondgenoten van 007

No time to Die-video: New Agents.

door Bram de Groot om 15:19 in Video
De nieuwe Bond-film No Time to Die die eind deze maand eindelijk in première heeft heel wat nieuwe personages voor ons in petto. Twee van de belangrijkste zijn vrouwelijke agenten. Hieronder een nieuwe featurette: New Agents.

Het aftellen naar No time to Die mag nu echt beginnen. Op donderdag 30 september verschijnt de 25e Bond-film geregisseerd door Cary Fukunaga in de Nederlandse bioscoopzalen. Dus nog twee weken... Nu is het tijd om een blik te werpen op zijn dodelijke bondgenoten.

New Agents in No time to Die
Hieronder zie je een nieuwe featurette voor de laatste 007-film met Daniel Craig. De video New Agents zoomt vooral in op de twee personages Nomi van actrice Lashana Lynch en Paloma van Ana de Armas.

Nomi is een nieuwe 00(7) van MI5 en Paloma is een even zo dodelijke CIA-agent. In de video worden de dames toegelicht door de actrices zelf. Na de video nog een nieuwe tv-spot.
5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Het verbaasd me dat de kaarten nog niet in de voorverkoop zijn gegaan eigenlijk... Of wordt er gewacht tot de "voor de bioscoop totaal niet versoepelende" nieuwe regels van kracht zijn?

Don.Hellywood

Avatar

Nieuwe beelden in het 2e filmpje. Gaaf! Laat die kaartverkoop maar starten…

Lurking metafan

Avatar

Dit mag ik wel, blockbusters om de 1-2 weken Smiley face

Laat maar komen allemaal! Zo lok je me wel naar de bios Smiley face

GreenHornet

Avatar

QR code ligt al klaar nu de kaarten nog

Master Of Films

Avatar

Rich Art "Het verbaasd me dat de kaarten nog niet in de voorverkoop zijn gegaan eigenlijk... Of wordt er gewacht tot de "voor de bioscoop totaal niet versoepelende" nieuwe regels van kracht zijn?"
Waarschijnlijk moeten we nog even wachten op de VS. Smiley face

“No Time to Die” is a done deal. United Artists has informed domestic exhibitors when tickets can go on sale (Friday, September 17 at 9 a.m. ET), when shows can start (Thursday, October 7 at 4 p.m.), and the film’s final running time (163 minutes).

NieuwsFilm

meest populair